Region Nord

Region Midt

Region Syd

Region Øst

Skift kreds Luk igen

Børneklub og legestue

Lunderskov Børneklub og Legestue

I Lunderskov børneklub og legestue har vi omtrent 35 dejlige børn tilknyttet i alderen 0-9 år og 9 ledere samt forældrene til de af børnene, der ikke er fyldt tre år.

Vi mødes hver torsdag kl. 16-17.30. Vi begynder altid samlet, hvor vi synger og beder en bøn og børnene hjælper os med Fadervor. Herefter får vi lidt brød og saft. Under spisningen flager vi og synger for de af børnene, der har haft dåbsdag siden sidst, vi var sammen. Så deler vi os i tre - legestuebørn, børnehavebørn og skolebørn.

Legestuen har derefter sit eget program, mens de andre får bibelfortælling i grupper og herefter mødes til aktivitet. Aktiviteterne veksler fra løb, forskellige ude- og indendørs lege, bål, tegne, leg med modellervoks eller med perler til årstidsbestemt kreativ aktivitet. Ofte er der under aktiviteten åbent i træværkstedet. Alle samles til sidst hvor vi synger en farvelsang.

Her hygger vi!

Lunderskov Kredsen hører under Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler som arbejder for at børn i Danmark skal høre om Jesus. Læs mere på vores hjemmeside...

website by typofree