Region Nord

Region Midt

Region Syd

Region Øst

Skift kreds Luk igen

Juniorlejr 2020

Tilmeldte til juniorlejren

Der er den 17. september 33 tilmeldte til juniorlejren - se hvem her


Vi glæder os til at se jer alle!


Orientering vedr. corona

Juniorlejren følger de retningslinjer fra myndighederne, som er gældende pt. (se corona.soendagsskoler.dk) med hensyn til håndhygiejne, afstandskrav og rengøring.

På baggrund af de nuværende restriktioner har jeg valgt i samråd med landslederen at nedsætte deltagerantallet til 60. Derefter vil juniorerne blive skrevet på venteliste og måske, hvis kravene bliver lempet til den tid, kan der åbnes op for flere deltagere. Det er selvfølgelig ærgerligt – men lige nu er det nødvendigt at være forsigtige.

Desuden kommer deltagerne fra et stort område. Det vil også betyde, at deltagerne bliver inddelt i familiegrupper alt efter, hvor de kommer fra. Selvom det ikke bliver som det plejer, så bliver der mulighed for at gennemføre lejrweekend med overnatning.

Jeg vil udsende yderligere info til alle forældre ca. 14 dage inden lejren om, hvordan lejren vil blive afviklet.

OBS: I områder med stigende smittetryk anbefales det, at alle deltagere inklusiv ledere testes fire dage inden arrangementet. Desuden må I som deltager og forældre være indstillet på, at det kan blive nødvendigt at aflyse umiddelbart før planlagt afvikling af lejr grundet smittesituationen.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig på tlf. 30263855.

Lederne og jeg glæder os til at se juniorerne den 13.-15.november på Lyngsbo.
Britta Bank Møller

Årets oplevelse

Juniorlejren er stedet, hvor vi har det sjovt og hyggeligt med hinanden og hører beretninger fra Bibelen.

Hvem er lejren for?

Lejren er for alle juniorer i 4. - 6. kl., der bor i en af de tre kredse på Fyn eller i Kredsforbund 3, som dækker området fra Lunderskov i syd til Horsens i nord og Give i vest til Juelsminde i øst.

Hvornår er lejren i 2020?

Lejren begynder fredag den 13. november kl. 19.00 og slutter søndag den 15. november kl. 14.00.

Pris

Lejren koster 325 kr., som betales senest søndag den 27. oktober på konto: 9560-4200119008. OBS; OBS; nyt kontonr. i forhold til trykte program og tidligere år.

Mobilfri lejr

Lad din mobil blive hjemme, da det er en mobilfri lejr. Hvis du har brug for at ringe hjem, så snak med lejrchef Britta, som sammen med dig kontakter dine forældre.

Program

Se program her

Tilmelding

Tilmelding er åben.

Lejren arrangeres af Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler i Vejle - Kolding/Fredericia - Give/Brande, Lunderskovkredsen og de tre kredse på Fyn.

Tilmeld dig her

 

Tilmeld dig her

 


Kontakt

Britta Bank Møller

Mail: Britta@soendagsskoler.dk

Tlf. 3026 3855


Lejrens adresse

Lyngsbo

Ballevej 40, Snoghøj

7000 Fredericia

Kørselsvejledning klik her


Vejle Kredsen hører under Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler som arbejder for at børn i Danmark skal høre om Jesus. Læs mere på vores hjemmeside...

website by typofree