Region Nord

Region Midt

Region Syd

Region Øst

Skift kreds Luk igen

For Ledere

Her kan du finde vigtige informationer og spændende links til dig der er leder i klub eller på lejr.


Børneattest

Det er lovpligtigt at foreninger, der har med børn at gøre, skal indhente børneattester på alle de medarbejdere, der arbejder med børn. En børneattest skal sikre, at de voksne ikke har været straffet for overgreb på børn.

Kontaktpersonen for klubben eller lejrchefen har ansvaret for at frivillige udfylder skemaet. Det praktiske sørger landskontoret for.

Der skal søges børneattest hvert år.

Mere information om børneattester og udfyldning af formular kan du se på DFS hjemmeside.

Offentlig information om børneattester kan du finde på borger.dk.


Ledersparring

Har du brug for sparring omkring specifikke udfordringer med børnene, idéer til materiale eller andet, er du velkommen til at kontakte DFS-konsulent Line Hede (22952597 eller line@soendagsskoler.dk).


Legekasse.dk

Mangler du en leg, kreativ aktivitet eller et løb til børnene, er der god hjælp at hente på legekasse.dk. Du kan søge på siden eller klikke dig frem til det der passer til din klub.


Kurser og arrangementer fra DFS landsplan

DFS landsplan arrangerer kurser og arrangementer over hele landet - du kan se de aktuelle kurser og arrangementer ved at følge linket til søndagsskolernes hjemmeside.


Fritidsansatte

DFS har brug for flere hænder for at børn i Danmark kan høre om Gud. Har du mulighed for at bidrage med noget, så kontakt koordinator for fritidsansatte Karen Markussen her.

I Hovedstaden er Carsten Ingolf Jensen fritidsansat - du kan se hvem Carsten er og hvad han kan tilbyde her.


Messy Church

Messy Church er et koncept fra DFS, der handler om at kirken skal være for alle og rumme forskellige aldersgrupper og livssituationer. En samling består af 4 grundsten: Drop-in, aktivitet, bibelhistorie og spisning. Du kan læse mere om Messy Church på messychurch.dk.

Lån materialer af DFS-hovedstaden


Vi ligger inde med materialer og redskaber som med glæde lånes ud til klubber og ledere.    
Materiale sorteret alfabetisk
Materiale sorteret efter placering

Vil du låne noget, så kontakt konsulent Line Hede.

Hovedstaden hører under Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler som arbejder for at børn i Danmark skal høre om Jesus. Læs mere på vores hjemmeside...

website by typofree